N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcosetandarts nabij Diepenveen


Home » Narcosetandarts Diepenveen

Wilt u een narcosetandarts bezoeken in de omgeving van Diepenveen? U bent van harte welkom bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. De tandartsen in onze praktijk zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van narcosebehandelingen. Hierdoor merkt u de gehele behandeling niets van wat de tandarts bij u doet. Klinkt dit als een fijne oplossing voor u? Maak dan snel een afspraak!

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een gespecialiseerde narcosetandarts in de buurt van Diepenveen

Angst voor de tandarts is niet fijn. In sommige gevallen zorgt het er zelfs voor dat mensen cruciale behandelingen uit- of afstellen. Als u zichzelf hierin herkent, dan is het vast aangenaam om te weten dat er een oplossing is voor uw angstprobleem: een behandeling onder narcose. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef, vlak bij Diepenveen, bieden we u een behandeling door de narcosetandarts aan. U wordt tijdens een narcosebehandeling in slaap gebracht door een apparaat dat is aangesloten op een computer. Omdat u in slaap bent, merkt u gedurende de hele behandeling helemaal niets. Dat is wel zo prettig! Een dergelijke behandeling in onze praktijk trekt dan ook patiënten met tandartsangst uit het hele land aan. Wij behandelen onder meer patiënten uit:

Maak direct uw afspraak

Voor het behoud van een gezond gebit is een tandartsbezoek onvermijdelijk, of het nu om een reguliere controle of een complexe ingreep gaat. Een afspraak bij onze narcosetandarts in Deventer, dicht bij Diepenveen, is zeer geschikt voor mensen die angst voor de tandarts ervaren. Heeft u interesse in een dergelijke behandeling? Maak dan uw afspraak met ons via 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.