N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcosetandarts dicht bij Olst


Home » Narcosetandarts Olst

Een bezoek aan de narcosetandarts van Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, dicht bij Olst, is voor vele mensen met tandartsangst al een succesvolle oplossing gebleken. Omdat patiënten gedurende de hele behandeling in slaap zijn, merken zij niets van wat de tandarts bij hen uitvoert. Angst krijgt zo dus geen ruimte! Lees verder en ontdek wat een narcosebehandeling in onze praktijk inhoudt.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Wat u van een behandeling bij onze narcosetandarts dicht bij Olst kunt verwachten

Onze praktijk is gespecialiseerd in angstbehandelingen. Onze narcosetandarts heeft al vele mensen met tandartsangst mogen ontvangen, van Olst en Enschede tot aan Holten. Al onze patiënten waarderen onze persoonlijke, zorgzame aanpak. Zo ontvangen we onze patiënten in een rustige en aangename omgeving. Wij geven heldere, uitgebreide uitleg over de behandeling en bieden u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Ook tijdens en na de behandeling krijgt u de juiste zorg van ons. U kunt de praktijk in Deventer meestal binnen een uur na uw ingreep alweer verlaten en zult weinig bijwerkingen ervaren. Ook hiervoor hoeft u dus niet bang te zijn!

Bel ons voor een afspraak

Of u nu uit Olst, Apeldoorn, Deventer of Zutphen komt: u bent altijd welkom om een afspraak met onze narcosetandarts te maken. Schroom niet en neem contact op met onze praktijk. U kunt vaak al snel terecht! Bel naar 0570 606 711 en ontdek de mogelijkheden.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.