N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcosetandarts dicht bij Gorssel


Home » Narcosetandarts Gorssel

Wilt u een bezoek brengen aan een narcosetandarts in de buurt van Gorssel? U kunt bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer terecht voor verschillende behandelingen, waaronder behandelingen onder narcose. Dit is prettig als u ernstige angst hebt voor de tandarts. Zo kunt u die complexe ingreep waar u al zo lang tegenop ziet, alsnog uit laten voeren!

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Waarom de narcosetandarts voor zoveel patiënten uit regio Gorssel een goede keuze is

Tandartsangst is een van de meest voorkomende angsten onder mensen. Velen zijn bang voor de pijn, geluiden en handelingen. Als u onder narcose bent, wordt u in een diepe slaap gebracht en zult u niets merken van de behandeling. Dit maakt dat een bezoek aan de narcosetandarts van onze praktijk in Deventer voor vele patiënten uit de omgeving, waaronder Gorssel, Eefde, Olst en Diepenveen, een fijne oplossing is. De ervaring die eerst als zo negatief wordt ervaren, wordt zo een stuk minder vervelend.

Maak snel uw afspraak bij ons

Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij onze narcosetandarts in Deventer, dicht bij Gorssel, een afspraak maken. We ontvangen onze patiënten in een rustige, aangename sfeer en begeleiden hen gedurende het hele proces. Wilt u een afspraak maken voor uzelf en/of uw kind? Neem dan contact met ons op via 0570 606 711 en we helpen u verder.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.