Flapoperatie

Home » Behandelingen » Parodontitis » Flapoperatie

Voor de normale gebitscontrole en gespecialiseerde behandelingen zoals sinuslift, protheses of angstbehandelingen, gaat u naar  Tandarts St. Jozef. Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de patiënten in Nederland een naar gevoel heeft bij een bezoek aan hun tandarts. Dat kan liggen aan bijvoorbeeld  het verleden, de sociale omgeving of een overgevoelig gebit. Ongeveer 15 procent van de mensen heeft zelfs een uitgesproken angst voor de tandarts. Mensen met deze fobie proberen een bezoek aan de tandarts tot het uiterste te voorkomen.

De behandelingen bij Tandartsenpraktijk St. Jozef worden door zeer ervaren tandartsen uitgevoerd en zelfs als een van de weinigen in Nederland bevoegd om de behandelingen onder gehele of gedeeltelijke narcose uit te voeren. Mensen met een tandartsfobie breekt het angstzweet al uit als ze alleen al langs een tandartspraktijk lopen. Om nog maar te zwijgen van de gedachte een afspraak te maken bij een tandarts. Met een gespecialiseerde tandarts voor tandartsangst hoeft u alleen een afspraak te maken, dan gaan we eerst kijken naar de mogelijkheden en willen u daarbij op uw gemak stellen.

Als u zich in deze angstgevoelens herkent, hoeft u zich daarvoor niet te schamen. U staat hierin niet alleen. Er zijn immers miljoenen andere mensen met tandartsangst, met alle gevolgen van dien, zoals bijvoorbeeld een verminderd zelfvertrouwen. Daar lijden niet alleen de sociale contacten onder, maar ook de lichamelijke gezondheid.

Eerste stap

De angst wordt overwonnen met behulp van onze behandelingsconcepten. Een aangename en rustgevende sfeer, vertrouwen, openheid en begrip doen de rest. Wij helpen u graag en zoeken samen met u een manier om van de angst af te komen. Neem vrijblijvend contact met Tandartsenpraktijk St. Jozef op. De eerste stap is een afspraak om naar ons speciale angstspreekuur te komen. Dat moet u zelf doen- de rest doen we samen!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.