N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Wilt u geholpen worden door een narcosetandarts nabij Utrecht?


Home » Narcosetandarts Utrecht

Als u tandartsangst hebt, kan de narcosetandarts Tandartspraktijk St. Jozef nabij Utrecht u meestal toch behandelen. Onze praktijk met een gespecialiseerde narcosetandarts ligt in het oosten van Nederland. U bent van harte uitgenodigd om te overleggen hoe we u met uw angst en gebitsproblemen kunnen verhelpen!

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Begrip en vertrouwen staat centraal bij de narcosetandarts nabij Utrecht

Wanneer u ernstige tandartsangst hebt, blijft u een tandartsbehandeling misschien telkens uitstellen. Daardoor kunnen uw klachten juist verergeren. Tandartspraktijk St. Jozef gaat daarom graag met u op zoek naar een oplossing. Het enige wat u hoeft te doen, is een afspraak maken tijdens het speciale angstspreekuur. De rest doen we samen! U wordt door de narcosetandarts ontvangen u in onze praktijk, die goed bereikbaar is vanuit Utrecht. Bij ons ervaart u meteen de aangename, rustgevende sfeer en merkt u dat begrip, openheid en vertrouwen voorop staan.

Tandartsangst is voor ons niets vreemds

Voor ons is tandartsangst niets vreemds: we zien het dagelijks. Onze ervaring is dat een behandeling onder narcose meestal een goede optie is als u erg angstig bent. U ervaart verschillende voordelen. Zo voelt, ziet en hoort u niet wat er gebeurt bij de behandeling. Na de behandeling bent u snel weer bij bewustzijn. Bovendien heeft u in principe nauwelijks last van bijwerkingen van de narcose. In de meeste gevallen kunt u een uur na de behandeling de praktijk onder begeleiding verlaten. Onze narcosetandarts, in de buurt van Utrecht, kan uw gebitsproblemen op deze manier vrijwel altijd behandelen, ondanks uw angst.

Wij vertellen u graag hoe we u kunnen helpen

Wilt u graag geholpen worden door een gespecialiseerde narcosetandarts in de omgeving van Utrecht? Wij verwelkomen u graag in onze praktijk! Neem gerust contact met ons op en bel naar 0570 606 711. Dan vertellen wij u hoe we u van dienst kunnen zijn.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.