Bleken

Na de ogen is de glimlach vaak het eerste waar men naar kijkt! Een mooie glimlach geeft zelfvertrouwen. Je durft vaker te lachen en dat geeft het leven een nieuwe impuls. Wil je er goed uitzien voor een bruiloft, een sollicitatie of een date? Denk dan ook aan je gebit!

Niet boren

Voor veel cosmetische behandelingen is boren noodzakelijk. Dit geldt niet voor bleken. De originele structuur en vorm van de tanden blijft bij bleken behouden. Zo wordt een natuurlijk resultaat bereikt.

Kleurstoffen

Tanden en kiezen nemen in de loop der jaren kleurstoffen op. Daardoor worden ze donkerder als iemand ouder wordt. Kleurstoffen zitten bijvoorbeeld in koffie, thee, rode wijn of sigaretten. De mate van verkleuring is afhankelijk van de hoeveelheid producten die iemand gebruikt. Het gebit kan echter ook verkleuren door medicijngebruik of stoornissen in de ontwikkeling. Vroeger werd dit opgelost door het plaatsen van kronen, tegenwoordig door bleken.

Toezicht

Bleken wordt al jaren succesvol toegepast. Er zijn verschillende systemen. De meeste worden door de tandarts verstrekt. Om de ontwikkeling van tanden en tandvlees zo goed mogelijk onder controle te houden wordt geadviseerd de behandeling in de tandartsenpraktijk te laten uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.