Angstbehandeling

Home » Behandelingen » Angstbehandeling

Mensen die bij de tandarts een angstbehandeling ondergaan gaan duidelijk niet graag naar hun tandarts. Uit onderzoek blijkt dat 80 procent van de patiënten een naar gevoel heeft bij een bezoek aan de tandarts. Ongeveer 15 procent van de mensen heeft zelfs een uitgesproken angst voor de tandarts. Mensen met deze fobie proberen een bezoek aan de tandarts tot het uiterste te voorkomen.

In sommige gevallen duurt het wel twintig jaar voor er weer een afspraak wordt gemaakt. Mensen met een tandartsfobie breekt het angstzweet al uit als ze alleen al langs een tandartspraktijk lopen. Om nog maar te zwijgen van de gedachte een afspraak voor een angstbehandeling te maken…

Als u zich in deze angstgevoelens herkent, hoeft u zich daarvoor niet te schamen. U staat hierin niet alleen. Er zijn immers miljoenen andere mensen met tandartsangst, met alle gevolgen van dien, zoals bijvoorbeeld een verminderd zelfvertrouwen.  Daar lijden niet alleen de sociale contacten onder, maar ook de lichamelijke gezondheid.

Eerste stap

De angst wordt overwonnen met behulp van onze angstbehandelingsconcepten. Een aangename en rustgevende sfeer, vertrouwen, openheid en begrip doen de rest. Wij helpen u graag en zoeken samen met u een manier om van de angst af te komen. De eerste stap is een afspraak om naar ons speciale angstspreekuur te komen. Dat moet u zelf doen- de rest doen we samen!

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.