Een kroon of brug implantaat laten plaatsen

Home » Behandelingen » Implantaten » Kronen en bruggen

Wilt u implantaten, zoals een kroon of een brug, laten plaatsen bij een gerenommeerde tandartspraktijk? Tandartspraktijk St. Jozef, gevestigd in Deventer, is dé specialist voor allerlei soorten behandelingen omtrent mondverzorging. Of u nu een implantaat wilt laten plaatsen of een simpele gebitscontrole wenst: onze tandartsen staan u graag persoonlijk te hulp.

Een kroon laten plaatsen door een specialist

Een implantaatkroon is via implantaatopbouw verbonden met het implantaat. Deze wordt in het implantaat geschroefd. Implantaatkronen bestaan uit een combinatie van mentaal en keramiek, of volledig uit keramiek. Bij volledige keramische implantaatkronen wordt meestal ook de opbouw uit keramiek vervaardigd. Dit soort implantaatkronen wordt vaak ingezet om mooie voortanden te creëren. Besluit u een keramische kroon te laten plaatsen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over tandplak- en tandsteen. Deze ongemakkelijkheden komen bij volledig keramische implantaatkronen namelijk zelden voor.

Een brug laten plaatsen door een ervaren tandarts

In de implantologie wordt de implantaatbrug naast de implantaatkroon het meest gebruikt. Ontbreken er bij u twee of meer tanden, dan is een brugimplantaat vaak de juiste oplossing. De verankering gebeurt met behulp van de opbouw, welke wordt verschroefd, net als bij implantaatkronen. Zijn er helemaal geen tanden meer aanwezig in u mond? Dan biedt een implantaatbrug ook uitkomst.

Maak direct een afspraak

Wilt u een brug of kroon laten plaatsen door een ervaren specialist? De tandartsen werkzaam bij Tandartspraktijk St. Jozef te Deventer zijn u graag van dienst. Of u nu interesse heeft in het laten plaatsen van een kroon, een brug, een botopbouw implantaat, een onderkaak implantaat of een ander tandimplantaat: bij ons ontvangt u persoonlijke service. Wilt u direct een afspraak maken voor of heeft u vragen over de kosten? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht