Een kroon of brug implantaat laten plaatsen

Home » Behandelingen » Implantaat tand » Kronen en bruggen

Wilt u implantaten, zoals een kroon of een brug, laten plaatsen bij een gerenommeerde tandartspraktijk? Tandartsenpraktijk St. Jozef, gevestigd in Deventer, is dé specialist voor allerlei soorten behandelingen omtrent mondverzorging, waaronder het laten plaatsen van een brug of kroon. Geniet u binnenkort ook van een prachtig, nieuw gebit?

Een kroon laten plaatsen door een specialist

Een implantaatkroon is via implantaatopbouw verbonden met het implantaat. Deze wordt in het implantaat geschroefd. Implantaatkronen bestaan uit een combinatie van metaal en keramiek, of volledig uit keramiek. Bij volledige keramische implantaatkronen wordt meestal ook de opbouw uit keramiek vervaardigd. Dit soort implantaatkronen worden vaak ingezet om mooie voortanden te creëren. Besluit u een keramische kroon te laten plaatsen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over tandplak- en tandsteen. Deze ongemakkelijkheden komen bij volledig keramische implantaatkronen namelijk zelden voor.

Een brug laten plaatsen door een ervaren tandarts

In de implantologie wordt de implantaatbrug naast de implantaatkroon het meest gebruikt. Ontbreken er bij u twee of meer tanden? Dan is het laten plaatsen van een brug vaak de juiste behandeling. De verankering gebeurt met behulp van de opbouw, welke wordt verschroefd, net als bij implantaatkronen. Zijn er helemaal geen tanden meer aanwezig in uw mond? Dan biedt een implantaatbrug ook uitkomst.

Maak direct een afspraak

Wilt u een brug of kroon laten plaatsen door een ervaren specialist? De tandartsen bij Tandartsenpraktijk St. Jozef te Deventer zijn u graag van dienst. Of u nu interesse heeft in het laten plaatsen van een kroon, een brug, een implantaat met botopbouw, een onderkaakimplantaat of een implantaat onder narcose: bij ons ontvangt u persoonlijke service. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.