Een implantaat voor uw tand

Home » Behandelingen » Implantaat tand

Heeft u interesse in het plaatsen van een implantaat als substitutie voor een tand? Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten en voorzien wij u van het juiste implantaat. Wij bieden zeer persoonlijke service en geven u een implantaatbehandeling op maat. Wanneer u zoekt naar een ervaren tandarts uit Deventer voor het plaatsen van een implantaat, dan bent u bij ons op de juiste plek. Ontdek hoe wij u van dienst kunnen zijn met een implantaatbehandeling!

Implantaat van de tand: vroeger en nu

Door de eeuwen heen hebben mensen op allerlei manieren geprobeerd verdwenen tanden te vervangen. Dat gebeurde in de oudheid al met behulp van kunstmatige implantaten. Tegenwoordig is het plaatsen van een implantaat een vast onderdeel van de tandheelkunde. Implantaten zijn kunstmatige wortels, meestal bestaande uit titanium, die in het kaakbot verankerd worden. Op het implantaat wordt dan de vervangende tand aangebracht. Een implantaat geeft een zeer natuurgetrouw gevoel: u voelt vrijwel geen verschil in vergelijking met een echte tand.

De voordelen van tandimplantaten

Een groot voordeel van een implantaat is dat gezonde tanden die ernaast staan, meestal niet bewerkt hoeven te worden. Tandimplantaten voorkomen bovendien dat het kaakbot slinkt. Daarnaast krijgt de patiënt zijn of haar tastzin na de implantaatbehandeling volledig terug. Bij het plaatsen van een implantaat op een tand is een kunstmatig gehemelte doorgaans niet nodig. De meeste patiënten zijn hier erg blij mee. Een totale prothese beïnvloedt namelijk de smaakervaring.

Implantaat plaatsen en botopbouw

Een tandarts beschikt over diverse speciale methodes om het kaakbot weer op te bouwen wanneer het eigen bot is geslonken. Laat u een implantaat plaatsen door een tandarts van onze tandartsenpraktijk in Deventer? Dan maakt deze tijdens de implantaatbehandeling gebruik van speciale methodes en materialen die het lichaamseigen materiaal eenvoudig kan vervangen.

Laat uw implantaat plaatsen door een ervaren tandarts in Deventer

Tandimplantaten zijn eenvoudig te plaatsen. Na plaatsing van het implantaat van een tand functioneert u binnen een kort tijdsbestek als vanouds. Bent u op zoek naar een ervaren tandarts uit Deventer die gespecialiseerd is in het plaatsen van een implantaat? De specialisten van Tandartsenpraktijk St. Jozef staan voor u klaar. Een voordeel van een implantaatbehandeling bij ons is dat wij uw tandimplantaten onder narcose kunnen plaatsen. Dit is een reden waarom patiënten uit het hele land naar ons toekomen; van Alphen aan den Rijn tot Lochem. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling voor tandimplantaten of heeft u vragen voor ons? Neem contact op met onze tandarts in Deventer via 0570 606 711 en we zorgen dat u snel terechtkunt voor het plaatsen van een implantaat.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.