Een implantaat voor uw tand

Home » Behandelingen » Implantaten

Heeft u interesse in het plaatsen van een implantaat als substitutie voor een tand? Bij Tandartspraktijk ST. Jozef zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van tandimplantaten en voorzien wij u van het juiste implantaat. Wij bieden zeer persoonlijke service en geven u een behandeling op maat. Wanneer u zoekt naar een ervaren tandarts uit Deventer voor het plaatsen van een implantaat, bent u bij ons op de juiste plek. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Implantaat van de tand, vroeger en nu

Door de eeuwen heen hebben mensen geprobeerd verdwenen tanden te vervangen. Dat gebeurde in de oudheid al met behulp van kunstmatige implantaten. De meeste probeersels hielden het niet lang vol. Het experimentele stadium duurde tot in het midden van de vorige eeuw. Tegenwoordig is het aanbrengen van implantaten een vast onderdeel van de tandheelkunde. Implantaten zijn kunstmatige wortels, meestal bestaande uit titanium, die in het kaakbot verankerd worden. Op het implantaat wordt dan de vervangende tand aangebracht. Een implantaat geeft een zeer natuurgetrouw gevoel.

De voordelen van tandimplantaten

Een groot voordeel van een implantaat is dat gezonde tanden die ernaast staan, meestal niet bewerkt hoeven te worden. Een implantaat voorkomt ook dat het kaakbot slinkt. Bovendien krijgt de patiënt zijn of haar tastzin na de operatie volledig terug. Bij plaatsing van een implantaat is een kunstmatig gehemelte doorgaans niet nodig. De meeste patiënten zijn hier erg blij mee. Een totale prothese beïnvloedt namelijk de smaakervaring.

Implantaat plaatsen en botopbouw

Een tandarts beschikt over diverse speciale methodes om het kaakbot weer op te bouwen wanneer het eigen bot is geslonken. Laat u een implantaat plaatsen door een implantaat tandarts, werkzaam in onze tandartsenpraktijk in Deventer? Dan maakt deze hiervoor gebruik van speciale methodes en materialen dat het lichaamseigen materiaal eenvoudig kan vervangen.

Laat u implantaat plaatsen door een ervaren tandarts in Deventer!

Tandimplantaten zijn eenvoudig te plaatsen. Na plaatsing van het implantaat van een tand, of meerdere tanden, functioneert u binnen een kort tijdsbestek als vanouds. Bent u op zoek naar ervaren tandarts uit Deventer die gespecialiseerd is in het plaatsen van een tand implantaat (onder narcose)? De specialisten van Tandartspraktijk St. Jozef staan voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling voor tandimplantaten of heeft u vragen over de kosten? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711.

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht