Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/tandartsenpraktijkstjozef.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62
N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Een vertrouwde narcosetandarts voor uw kind


Home ยป Narcose tandarts kind

Onder narcose gaan bij de tandarts of orthodontist is bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer mogelijk voor uw kind. Heeft uw kind veel angst om naar de tandarts of orthodontist te gaan? Dan stelt ons team, waaronder een vriendelijke narcosetandarts, uw kind graag gerust. Wij vinden het belangrijk dat kinderen, volwassenen en senioren zonder angst in onze tandartsstoel zitten.

De narcosetandarts stelt uw kind gerust

Uw kind durft niet naar de tandarts. U hebt al van alles geprobeerd; zelfs de belofte van een ijsje of cadeautje na de behandeling trekt uw kind absoluut niet over de streep. Toch heeft een van de tandjes van uw kleine een gaatje, en dat moet opgevuld worden. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef hebben wij begrip voor deze angst. Daarom kunt u bij ons kiezen voor een behandeling bij de narcosetandarts voor uw kind. Dit heeft de volgende voordelen:

  • Tijdens een bezoek aan de narcosetandarts merkt uw kind niets van de behandeling;
  • Uw kind zal weinig tot geen bijwerkingen ervaren van de narcose;
  • Vanzelfsprekend houdt de tandarts uw kind goed in de gaten.

De voorbereiding op het tandartsbezoek

Nu het geen probleem meer is om uw kind in de tandartsstoel te krijgen, moet u het nog wel voor elkaar krijgen dat uw kind zes uur van tevoren niets eet of drinkt. Voor meer informatie over een van onze behandelingen bij de narcosetandarts, raden wij u aan te bellen naar 0570 606 711. Onze openingstijden vindt u online, net als onze werkwijze bij spoedgevallen.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht