N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcose in plaats van tandartsverdoving


Home » Tandartsverdoving

Een normale tandartsverdoving is voor angstige patiënten vaak onvoldoende. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer bieden we daarom narcosebehandelingen aan. Hierdoor voelt, hoort en ziet u niets van de behandeling. Voor mensen met een tandartsfobie is dit vaak prettiger dan een reguliere tandartsverdoving en een oplossing om tóch een noodzakelijke behandeling te ondergaan.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een professionele behandeling onder narcose in plaats van met tandartsverdoving

Blijft u uw noodzakelijke tandartsbehandeling, zoals het plaatsen van kronen, steeds uitstellen omdat u zo angstig bent? Dat is verleden tijd als u een afspraak maakt bij Tandartsenpraktijk St. Jozef, want bij ons kunt u terecht voor een narcosebehandeling in plaats van een behandeling met normale tandartsverdoving. Wat kunt u verwachten van een dergelijke behandeling bij ons?

  • In onze praktijk ontvangen we u in een aangename, rustgevende sfeer. Onze specialisten nemen alle tijd voor u, waarbij begrip, vertrouwen, professionaliteit en openheid de sleutelwoorden zijn.
  • Tijdens een speciaal angstspreekuur zoeken we samen naar een oplossing voor uw gebitsproblemen, waarbij we nader ingaan op uw angsten. We zullen u meer vertellen over de angstbehandeling en het verschil met reguliere tandartsverdoving.
  • Voorafgaand aan de behandeling brengt onze anesthesist u in slaap, waardoor u niets meekrijgt van wat de tandarts doet. Uw gezondheid wordt daarbij streng bewaakt. U ervaart nauwelijks narcosebijwerkingen, ontwaakt snel en mag meestal na een uur de praktijk alweer onder begeleiding verlaten.

Dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak ervaart u een tandartsbezoek eindelijk als prettig!

Ontdek de mogelijkheden

Is een normale tandartsverdoving vanwege uw angst voor u onvoldoende en wilt u zeker zijn van een pijnloze behandeling? Kies dan voor een narcosebehandeling. Of nu uit Rotterdam komt of uit Enschede: wij zijn dé narcosetandarts voor u. Neem gerust eens contact op met onze praktijk via 0570 606 711. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.