N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcose in plaats van tandartsverdoving


Home » Tandartsverdoving

Een normale tandartsverdoving is voor angstige patiënten vaak onvoldoende. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer bieden we daarom narcosebehandelingen aan. Hierdoor voelt, hoort en ziet u niets van de behandeling. Voor mensen met een tandartsfobie is dit vaak prettiger dan een reguliere tandartsverdoving en een oplossing om tóch een noodzakelijke behandeling te ondergaan.

Een professionele behandeling onder narcose in plaats van met tandartsverdoving

Blijft u uw noodzakelijke tandartsbehandeling, zoals het plaatsen van kronen, steeds uitstellen omdat u zo angstig bent? Dat is verleden tijd als u een afspraak maakt bij Tandartsenpraktijk St. Jozef, want bij ons kunt u terecht voor een narcosebehandeling in plaats van een behandeling met normale tandartsverdoving. Wat kunt u verwachten van een dergelijke behandeling bij ons?

  • In onze praktijk ontvangen we u in een aangename, rustgevende sfeer. Onze specialisten nemen alle tijd voor u, waarbij begrip, vertrouwen, professionaliteit en openheid de sleutelwoorden zijn.
  • Tijdens een speciaal angstspreekuur zoeken we samen naar een oplossing voor uw gebitsproblemen, waarbij we nader ingaan op uw angsten. We zullen u meer vertellen over de angstbehandeling en het verschil met reguliere tandartsverdoving.
  • Voorafgaand aan de behandeling brengt onze anesthesist u in slaap, waardoor u niets meekrijgt van wat de tandarts doet. Uw gezondheid wordt daarbij streng bewaakt. U ervaart nauwelijks narcosebijwerkingen, ontwaakt snel en mag meestal na een uur de praktijk alweer onder begeleiding verlaten.

Dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak ervaart u een tandartsbezoek eindelijk als prettig!

Ontdek de mogelijkheden

Is een normale tandartsverdoving vanwege uw angst voor u onvoldoende en wilt u zeker zijn van een pijnloze behandeling? Kies dan voor een narcosebehandeling. Of nu uit Rotterdam komt of uit Enschede: wij zijn dé narcosetandarts voor u. Neem gerust eens contact op met onze praktijk via 0570 606 711. We vertellen u graag over de mogelijkheden.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht