N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Implantaten onder narcose


Home » Implantaten onder narcose

Implantaten aanbrengen kan als onprettig worden ervaren en daarom bieden wij u de mogelijkheid om deze behandeling onder narcose te doen. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef staan wij klaar voor elke patiënt en bieden wij de zorg die nodig is. Van narcose- tot sedatiebehandelingen; geef uw wensen door en wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Kies voor het aanbrengen van implantaten onder narcose

U moet een kies laten trekken en u vindt het maar niets dat u dan vervolgens met een gat in uw gebit rondloopt. Met implantaten lost u dit eenvoudig op. Niemand ziet het verschil en u hebt weer een stralende glimlach! Het probleem is dat u bijzonder angstig bent om een dergelijke behandeling te ondergaan. Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer heeft hier veel begrip voor en biedt daarom de mogelijkheid om implantaten onder narcose aan te brengen. Waar kunnen we u allemaal mee helpen?

Hoe bereid u zich voor op de behandeling?

Indien u de implantaten onder narcose wilt laten aanbrengen, is het van belang dat u zes uur van tevoren niet eet of drinkt en ook geen sigaret opsteekt. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de verzekering uw behandelingen onder narcose niet vergoedt. Wilt u een afspraak maken voor het plaatsen van implantaten onder narcose? Bel ons dan op het telefoonnummer 0570 606 711. Wij staan voor u klaar, ook in geval van spoed.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.