Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/tandartsenpraktijkstjozef.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62
N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Implantaten aanbrengen onder narcose


Home » Implantaten onder narcose

Implantaten aanbrengen kan als onprettig worden ervaren en daarom bieden wij u de mogelijkheid om een implantaatbehandeling onder narcose te laten doen. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef staan wij klaar voor elke patiënt en bieden wij de zorg die nodig is. Van narcose tot sedatie behandelingen; geef uw wensen door en wij gaan op zoek naar een geschikte oplossing voor uw implantaatbehandeling.

Kies voor het aanbrengen van implantaten onder narcose

U moet een kies laten trekken en u vindt het maar niets dat u dan vervolgens met een gat in uw gebit rond moet lopen. Met een implantaatbehandeling lost u dit eenvoudig op. Niemand ziet het verschil, en u hebt weer een stralende glimlach. Het probleem is dat u bijzonder angstig bent om een implantaatbehandeling te ondergaan. Tandartsenpraktijk St. Jozef heeft hier veel begrip voor en biedt daarom de mogelijkheid om implantaten onder narcose aan te brengen.

  • U bent tijdens de narcose in diepe slaap, waardoor u niets van de behandeling merkt;
  • Natuurlijk wordt u tijdens de behandeling goed in de gaten gehouden;
  • Na de behandeling staat u na ongeveer een uur weer gerust buiten.

Hoe bereid u zich voor op een implantaatbehandeling?

Indien u de implantaten onder narcose wilt laten aanbrengen, is het van belang dat u zes uur van tevoren niet eet of drinkt en ook geen sigaret opsteekt. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat de verzekering behandelingen onder narcose niet vergoedt. Wilt u een afspraak maken? Bel ons dan op het telefoonnummer 0570 606 711. Wij staan voor u klaar, ook in geval van spoed.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht