N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Een prothese op implantaten


Home » Prothese op implantaten

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts die bij u een prothese op implantaten kan plaatsen? Tandartspraktijk St. Jozef is gespecialiseerd in allerlei behandelingen omtrent mondverzorging. Of u nu behoefte heeft aan een normale gebitscontrole of een gespecialiseerde behandeling: onze tandarts bieden u persoonlijke zorg en verzorgen uw gebit tot in de puntjes. Ontdek direct onze diensten!

Een prothese op implantaten laten zetten in een gerenommeerde tandartspraktijk

Wilt u een prothese op implantaten laten plaatsen door een ervaren tandarts? Implantaten en kunstwortels geven een gebitsprothese, ofwel een kunstgebit, meer houvast. Tijdens een korte operatie in het kaakbot plaatst de kaakchirurg de implantaten. Op de implantaten worden vervolgens drukknoppen of een staafje bevestigd. Hier wordt het geheel tenslotte op vastgezet. Zo heeft u nooit meer last van een loszittend kunstgebit en kunt u weer eten en praten zoals u gewend bent. Een prothese op implantaten wordt ook wel een ‘klikgebit’ genoemd en wordt vanzelfsprekend voor u op maat ontworpen.

Geef uw gebit de zorg die het verdient

Ook wanneer u angst heeft voor de tandarts en het liefst een behandeling onder narcose ondergaat, is dit mogelijk. De specialisten in onze praktijk zijn zeer deskundig en ervaren in het uitvoeren van behandelingen onder narcose. Naast een prothese op implantaten kunt u in onze praktijk ook terecht voor het plaatsen van diverse andere implantaten. Wilt u bijvoorbeeld een kroon of brug laten plaatsen? Ook dit is mogelijk. Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711 en maak een afspraak!

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht