N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Een prothese op implantaten


Home » Prothese op implantaten

Bent u op zoek naar een ervaren tandarts die een prothese op implantaten, ofwel een klikgebit, kan plaatsen? Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer is gespecialiseerd in allerlei behandelingen omtrent mondverzorging, waaronder het plaatsen van een prothese op uw implantaten. Kwaliteit en persoonlijke zorg staan hoog in het vaandel in onze werkwijze. Ontdek hoeveel voordeel u heeft van een prothese op implantaten, ingezet door de specialisten van onze praktijk.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een prothese op implantaten laten zetten in een gerenommeerde tandartspraktijk

Implantaten en kunstwortels geven een gebitsprothese, ofwel een kunstgebit, meer houvast. Tijdens een korte operatie in het kaakbot plaatst de kaakchirurg de implantaten. Op de implantaten worden vervolgens drukknoppen of een staafje bevestigd. Hier wordt het geheel tenslotte op vastgezet. Zo heeft u nooit meer last van een loszittend kunstgebit en kunt u weer eten en praten zoals u gewend bent. Een prothese op implantaten wordt vanzelfsprekend voor u op maat ontworpen.

Geef uw gebit de zorg die het verdient

Ook wanneer u angst heeft voor de tandarts en het liefst een behandeling onder narcose ondergaat, is het mogelijk om bij ons uw prothese op implantaten te laten zetten. De specialisten in onze praktijk zijn zeer deskundig en ervaren in het uitvoeren van behandelingen onder narcose. Naast een prothese op implantaten kunt u in onze praktijk terecht voor het plaatsen van diverse andere soorten implantaten, zoals een kroon of brug. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711 en maak een afspraak!

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.