N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Kosten narcose tandarts


De kosten van de narcose bij de tandarts bij Tandartsenpraktijk St. Jozef worden niet gedekt door de verzekering. Wij vinden het belangrijk dat iedereen, ongeacht angst, langs kan komen bij de tandarts. Daarom bieden wij speciale behandelingen onder narcose.

Wat zijn de kosten voor een narcose bij de tandarts?

U gaat niet graag naar de tandarts. De reden daarvan gaat terug naar uw kindertijd. Uw tandarts was streng en onaardig en had er geen begrip voor dat u al die instrumenten maar eng vond. Vandaag de dag gaat u eindelijk niet meer met lood in uw schoenen, want dankzij narcose ligt u slapend in de tandarts stoel. Dat de kosten voor narcose bij de tandarts niet vergoed worden door de zorgverzekeraar, is voor u geen enkel probleem. U bent allang blij dat u zonder angst en stress de praktijk kunt binnenstappen en ook ontspannen weer naar buiten gaat.

  • Voordat u onder narcose gaat, krijgt u een uitgebreide uitleg van de tandarts;
  • Tijdens de behandeling bent u in een diepe slaap verzonken.

Neem vrijblijvend contact op

Houdt u er rekening mee dat u na de narcose niet zelfstandig mag autorijden. Voor meer informatie over de kosten voor narcose bij de tandarts kunt u ons even bellen: 0570- 60 67 11. Houdt u bij het maken van een afspraak onze openingstijden in de gaten.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht