N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcosetandarts: de kosten


Home » Narcosetandarts kosten

Als u een behandeling wilt plannen bij de narcosetandarts, dan bent u vast benieuwd naar de kosten die daarbij komen kijken. De kosten van een narcosetandarts bij Tandartsenpraktijk St. Jozef worden helaas niet gedekt door de verzekering. Op onze website vindt u meer informatie over de kosten voor een behandeling bij de narcosetandarts. Onthoud dat de kosten voor een bezoek aan een dergelijke tandarts zeker de moeite waard zijn, zeker als u tandartsangst hebt: omdat u onder narcose gaat, merkt u namelijk niets van de behandeling.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een bezoek aan de narcosetandarts en de bijkomende kosten

U gaat niet graag naar de tandarts. De reden is angst. U bent niet de enige en daarom helpen wij u en alle anderen die angst hebben voor de tandarts graag. Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen, ongeacht angst, langs kan komen bij de tandarts, bieden wij speciale behandelingen onder narcose aan. Dat de kosten van een narcosetandarts niet worden vergoed door de zorgverzekeraar, is iets waar u goed op moet letten. Lees daarom onze tarieven en betalingswijze goed door.

Hoe ziet een behandeling onder narcose bij de tandarts eruit?

Een behandeling onder narcose bij onze tandarts gaat als volgt:

  • Voordat u onder narcose gaat, bijvoorbeeld om implantaten te plaatsen, krijgt u een uitgebreide uitleg van de tandarts.
  • Tijdens de behandeling bent u in diepe slaap en krijgt u niets mee. U wordt in slaap gebracht door een speciaal apparaat dat is aangesloten aan een computer.
  • U bent tot slot snel weer bij bewustzijn en zult nauwelijks bijwerkingen ervaren. Houdt u er rekening mee dat u na de narcose niet zelfstandig mag autorijden.

Laat u informeren over een behandeling

Of u nu uit Utrecht komt, uit Amsterdam of uit de buurt van Deventer: u bent bij onze tandarts welkom om een behandeling onder narcose te ondergaan. Voor meer informatie over de kosten van een behandeling bij onze narcosetandarts, neemt u contact met ons op via 0570 606 711. Houdt u bij het maken van een afspraak onze openingstijden in de gaten. Ook ’s avonds kunt u bij ons terecht!

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.