N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Diverse behandelingen bij de narcosetandarts nabij Zutphen


Home » Narcosetandarts Zutphen

Hebt u een tandartsfobie, dan kan de narcosetandarts van Tandartspraktijk St. Jozef dichtbij Zutphen u vaak toch behandelen. We overleggen hiervoor graag met u hoe we u met uw angst en gebitsproblemen kunnen helpen.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een rustige, vertrouwde sfeer bij de narcosetandarts nabij Zutphen

Heeft u last van tandartsangst en stelt u een belangrijke tandartsbehandeling, zoals het trekken van uw tanden, uit? Dan heeft u een grote kans op verergering van uw klachten. Tandartspraktijk St. Jozef is u daarom graag van dienst. Maak daarom gerust een afspraak voor ons angstspreekuur: de rest doen we samen! De narcosetandarts ontvangt u in onze praktijk, die goed bereikbaar is vanuit Zutphen. U ervaart bij binnenkomst direct de aangename, rustgevende sfeer. Tandartsangst is ons niet vreemd: we zien het dagelijks en stellen daarom altijd begrip, vertrouwen en openheid voorop.

U bent weer vlug bij bewustzijn

Een behandeling onder narcose kan uitkomst bieden wanneer u erg angstig bent voor de tandarts. U voelt, ziet en hoort dan niet wat er gebeurt bij de behandeling. Tijdens de narcose wordt uw gezondheid uitstekend bewaakt en u bent vlug weer bij bewustzijn. U hebt vrijwel geen last van narcosebijwerkingen en u mag een uurtje na de behandeling de praktijk meestal weer onder begeleiding verlaten. Voor veel angstige patiënten is deze mogelijkheid een manier om zich tóch te laten behandelen. Wilt u ook geholpen worden?

Lach zonder gebitsproblemen

Tandartspraktijk St. Jozef is een uitstekend uitgeruste praktijk met een gespecialiseerd narcosetandarts, en is uitstekend bereikbaar vanuit Zutphen en diverse andere steden. Wilt u ook weer lachen zonder gebitsproblemen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.