N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcosetandarts vlak bij Twello


Home » Narcosetandarts Twello

Krijg uw tandartsangst beter onder controle door een bezoek te brengen aan de narcosetandarts van onze praktijk in Deventer, dicht bij Twello. Omdat u tijdens uw behandeling onder narcose bent, merkt u niets van wat de tandarts bij u doet. U zult dan ook geen pijn ervaren, nare geluiden horen of vreemde apparaten zien. Een narcosebehandeling is een oplossing die al voor vele mensen met tandartsangst effectief bleek!

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Onze narcosetandarts in Deventer, nabij Twello, helpt u graag

Complexere ingrepen, zoals het vullen van een gaatje, het trekken van een tand of kies of het plaatsen van implantaten, zijn voor niemand fijn. Als u tandartsangst heeft, dan is het logisch dat u echt opziet tegen zulke behandelingen. Herkent u zichzelf hierin? Dan is een afspraak bij de narcosetandarts van onze praktijk in Deventer, dicht bij Twello, een goede optie voor u. Tijdens een narcosebehandeling wordt u door middel van een apparaat in slaap gebracht, waarna u niets merkt van de behandeling. Zowel voor, tijdens als na de behandeling wordt u goed begeleid door ons. De ingreep is voor u zo een stuk minder eng.

Laat u door ons behandelen

Wilt u eindelijk uw tandartsangst beter onder controle krijgen? De oplossing is dichtbij als u een afspraak maakt bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Onze narcosetandarts helpt patiënten uit het hele land; van Twello en Alphen aan den Rijn tot aan Holten. Bel ons vandaag nog op 0570 606 711 en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons terechtkunt.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.