N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Gerust tanden trekken onder narcose


Home ┬╗ Tanden trekken onder narcose

Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer kunt u, als u angstig bent, uw tanden laten trekken onder algehele narcose. Omdat u vanwege de narcose diep in slaap bent, merkt u niets van het trekken van uw tanden of kiezen, zoals uw verstandskies. Op deze manier zorgt ons personeel ervoor dat ook erg angstige pati├źnten een noodzakelijke behandeling kunnen krijgen.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Kiezen of tanden trekken onder narcose als u angstig voor de tandarts bent

Bent u erg angstig voor de tandarts? U bent zeker niet de enige. Soms kan de angst zo erg zijn, dat mensen een noodzakelijke behandeling blijven uitstellen, waardoor de klachten verergeren. Wanneer u dit herkent, nodigen we u uit eens contact met onze praktijk op te nemen. In een aangename en rustgevende sfeer bespreken we wat er mogelijk is op het gebied van kiezen, zoals een verstandskies, of tanden trekken onder narcose.

We kunnen bijvoorbeeld (een deel van) uw gebit trekken terwijl u onder algehele narcose bent.

  • U krijgt daar niets van mee: de anesthesist brengt u in slaap, en u wordt pas wakker als alles voorbij is.
  • De huidige narcosemethoden hebben nauwelijks nog bijwerkingen.
  • Meestal mag u een uur na de behandeling alweer onder begeleiding naar huis.

Kiezen, zoals een verstandskies, of tanden trekken onder narcose in een aangename, rustgevende sfeer

Blijf een behandeling niet langer uitstellen, maar laat u verlossen van die nare klachten en kom met een gerust gevoel een kies, zoals een verstandskies, tand of meerdere kiezen of tanden onder narcose trekken. Wanneer het nodig blijkt om uw gebit te trekken, doen we dat indien gewenst onder algehele narcose. Vertrouwen, openheid en begrip staan centraal voor onze medewerkers. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen: de rest doen we samen!

Los uw gebitsklachten bij ons op

Ook u kunt bij ons uw gebit laten trekken onder algehele narcose, zelfs wanneer u erg angstig bent. We zoeken graag samen naar een manier om uw gebitsklachten op te lossen, waardoor we erger kunnen voorkomen. Een verdoving is ook prettig wanneer u angstig bent voor de tandarts. Wilt u graag meer informatie over het trekken van een kies. verstandskies of tand onder narcose of met behulp van sedatie? Onze medewerkers nemen graag alle tijd voor u. Bel hiervoor naar 0570 606 711. Houd u er rekening mee dat de narcosebehandeling niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Heeft u besloten om een kies, verstandskies of tand te laten trekken onder narcose? Zorg er dan voor dat iemand u ophaalt bij ons in Deventer. De narcose is weliswaar uitgewerkt na een uur, toch bent u nog niet in staat om zelfstandig een auto te besturen.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.