N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Een tandartsbehandeling onder narcose neemt uw angsten weg


Home » Tandartsbehandeling onder narcose

Bent u angstig voor de tandarts, dan kunt u bij Tandartsenpraktijk St. Jozef een tandartsbehandeling voor tandheelkunde onder narcose ondergaan. Zo voorkomt u ergere klachten. Van de tandartsbehandeling ziet, voelt of hoort u niets omdat u onder volledige narcose bent en daardoor diep in slaap bent. Een behandeling onder volledige narcose is voor veel angstige patiënten een oplossing om een noodzakelijke behandeling bij de tandarts tóch te ondergaan.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Begrip en vertrouwen voordat een tandartsbehandeling onder narcose plaatsvindt

Blijft u een tandartsbehandeling telkens uitstellen omdat u erg angstig bent? Onze tandarts in Deventer helpt u dan graag verder door middel van een behandeling voor tandheelkunde waarbij u door de tandarts onder volledige narcose wordt gebracht. Hoe ziet deze behandeling eruit?

  • In onze praktijk in Deventer ontvangt de tandarts u, voorafgaand aan uw behandeling onder narcose, in een aangename, rustgevende sfeer. We nemen graag alle tijd voor u. Begrip, vertrouwen en openheid zijn onze kernwoorden.
  • Tijdens een speciaal angstspreekuur kijken we samen waar u bang voor bent en hoe we uw gebitsproblemen desondanks kunnen oplossen. Zo behoort een behandeling onder narcose of een sedatie tot de mogelijkheden die we als tandarts aanbieden.
  • Tijdens de tandartsbehandeling brengt de anesthesist u onder narcose, waardoor u niets meekrijgt van wat de tandarts doet. Uw gezondheid wordt uiteraard voortdurend nauw in de gaten gehouden.
  • U zult nauwelijks bijwerkingen van de narcose ervaren. Na de behandeling van de tandarts ontwaakt u snel uit de narcose en mag u meestal na een uurtje de praktijk in Deventer verlaten.

Het team van onze tandarts in Deventer gaat graag samen met u op zoek naar een oplossing voor uw gebitsproblemen, zoals een behandeling voor tandheelkunde onder narcose. Zo kunt ook ú, ondanks uw angst, weer lachen!

Kies voor een behandeling onder narcose: dé oplossing voor angst voor de tandarts

Door zeer angstige patiënten de mogelijkheid te bieden een tandartsbehandeling voor tandheelkunde onder volledige narcose te ondergaan, kan onze tandarts in Deventer ergere gebitsklachten voorkomen. Ook voor u kan dit een prettige oplossing zijn! Wij willen graag dat iedereen plaats durft te nemen in de tandartsstoel. Met de mogelijkheid van narcose hoeven patiënten de behandeling bij onze tandarts in Deventer niet bij bewustzijn mee te maken. Houdt u er bij volledige narcose wel rekening mee dat u zo’n zes uur van tevoren niets meer mag eten of drinken. Ook een sigaret opsteken tegen de zenuwen is tegen de regels. Voor meer informatie over onze verschillende behandelingen, belt u gerust naar 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.