N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Tandarts die volledige narcose aanbiedt


Home » Tandarts volledige narcose

Als u bang bent voor de tandarts, dan kan het een oplossing zijn om uw behandeling onder volledige narcose uit te laten voeren. Tandheelkunde onder narcose blijkt al jaren heel doeltreffend te zijn voor mensen met serieuze tandartsangst. Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer zijn we gespecialiseerd in narcosebehandelingen. Onze manier van werken wordt door onze patiënten als zeer prettig ervaren. Ontdek hoe de tandarts u met een behandeling onder volledige narcose van dienst kan zijn!

Hoe de tandarts de behandeling onder volledige narcose uitvoert

Voor angstige patiënten is een reguliere tandartscontrole vaak al zeer beangstigend, laat staan een gecompliceerde ingreep. Als de tandarts dergelijke ingewikkelde en langdurige behandelingen moet uitvoeren, dan is volledige narcose vaak een fijne oplossing voor een angstige patiënt. Bij deze optie bij tandheelkunde wordt u met behulp van speciale apparatuur onder narcose gebracht. Deze apparatuur is aangesloten op een computer. Zowel de apparatuur als de assistente houden u tijdens de ingreep goed in de gaten. Zit de ingreep erop en bent u weer bij bewustzijn? Als u zich goed genoeg voelt, kunt u vaak binnen een uur alweer naar huis. Uit de ervaringen van patiënten die tandheelkunde onder narcose hebben meegemaakt, blijkt gelukkig dat zij vaak vrijwel geen last hebben van bijwerkingen. Dat is een prettig vooruitzicht!

Ontdek hoeveel profijt u hebt van tandheelkunde onder narcose

Volledige narcose is één van de mogelijkheden die we als tandarts bij onze behandelingen aanbieden aan onze patiënten. Heeft u angst voor de tandarts en zoekt u naar een oplossing? Ontdek hoe tandheelkunde onder narcose kan werken! Maak direct een afspraak of stel eventuele vragen via 0570 606 711. Wist u dat wij ook narcosebehandelingen bij kinderen uitvoeren? Vraag hierover gerust meer informatie bij ons aan.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.