N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Tandarts onder narcose


Bent u erg angstig, dan kunt u bij Tandartspraktijk St. Jozef een behandeling bij de tandarts onder narcose ondergaan. Zo kunnen we ook ú helpen! U voelt, ziet en hoort niets van de behandeling omdat u slaapt. Voor veel angstige patiënten is dit een manier om toch een noodzakelijke behandeling te ondergaan.

De tandarts lost uw gebitsproblemen op onder narcose

Blijft u een noodzakelijke behandeling steeds uitstellen uit angst voor de tandarts? De medewerkers van Tandartspraktijk St. Jozef kunnen u dan verder helpen.

  • We ontvangen u in onze praktijk in een prettige, rustgevende sfeer en nemen graag alle tijd voor u. Openheid, vertrouwen en begrip zijn onze sleutelwoorden.
  • Tijdens het speciale angstspreekuur bekijken we samen waar u bang voor bent en hoe we uw gebitsproblemen toch kunnen oplossen. Zo is het vaak mogelijk om een behandeling bij de tandarts onder narcose te ondergaan.
  • De anesthesist brengt u voor de behandeling bij de tandarts onder narcose. U krijgt dan niets mee van wat de tandarts doet. We houden uw gezondheid natuurlijk goed in de gaten.
  • Een narcose heeft vandaag de dag nog maar nauwelijks bijwerkingen. U ontwaakt snel en mag meestal al na een uurtje de praktijk onder begeleiding verlaten.

Bij Tandartspraktijk St. Jozef gaan we graag samen met u op zoek naar een manier om u te helpen, ondanks uw angst. Ook u kunt dan weer lachen!

Angst is bij ons verleden tijd

Bij Tandartspraktijk St. Jozef kunt u een behandeling bij de tandarts onder narcose ondergaan. Zo kunnen we ergere gebitsklachten voorkomen, ook als u erg angstig bent. Zet u de stap om contact met ons op te nemen? U bereikt ons via 0570-606711.


Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht