Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/tandartsenpraktijkstjozef.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62
N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Zoekt u een fijne narcosetandarts?


Home » Narcosetandarts

Als u erg angstig bent voor de tandarts, kunt u terecht bij een gespecialiseerde narcosetandarts in Deventer. Wanneer u kiest voor een behandeling met narcose wordt u geholpen terwijl u slaapt. Onze medewerkers weten als geen ander dat patiënten erg bang kunnen zijn voor een tandartsbehandeling. Samen zoeken we naar een oplossing!

Een tandartsbehandeling bij de narcosetandarts

Bent u zó angstig voor de tandarts, dat u een noodzakelijke behandeling maar blijft uitstellen? Bij Tandartspraktijk St. Jozef begrijpen we uw angst en kunnen we u helpen. Wij zijn een tandarts waarbij u onder narcose kan worden gebracht.

  • Wij ontvangen u in een prettige, rustgevende sfeer. Bij ons bent u geen nummer, maar nemen we alle tijd voor u. Vertrouwen, openheid en begrip staan bij ons voorop.
  • De eerste stap is dat u contact opneemt met onze narcosetandarts, zodat we tijdens ons angstspreekuur samen naar behandelmogelijkheden kunnen zoeken waarbij narcose mogelijk is.
  • De anesthesist brengt u voor de behandeling bij de tandarts onder narcose. U krijgt dan niets mee van wat de tandarts doet. We houden uw gezondheid natuurlijk goed in de gaten.
  • Wanneer u onder narcose bent, krijgt u niets mee van de behandeling bij onze tandarts. Uw gezondheid wordt uiteraard constant gemonitord.
  • Na de behandeling door de narcosetandarts bent u snel bij bewustzijn. De bijwerkingen van een narcose zijn tegenwoordig minimaal. Meestal mag u binnen een uurtje al onder begeleiding naar huis.

Tandartspraktijk St. Jozef zoekt graag samen met u naar een manier om van uw angst af te komen. Zelfs als u zeer angstig bent, is een gezond gebit haalbaar wanneer u een behandeling ondergaat bij een tandarts met narcose.

De tandarts lost graag uw gebitsproblemen op terwijl u onder narcose bent

Tandartspraktijk St. Jozef is de gespecialiseerde narcosetandarts die graag de tijd neemt om naar een oplossing voor uw angst- en gebitsprobleem te zoeken. Zo kunnen we erger voorkomen. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons op te nemen door te bellen naar 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht