N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Dé narcosetandarts van Deventer en omstreken


Home » Narcosetandarts

Als u erg angstig bent voor de tandarts, dan kunt u terecht bij de gespecialiseerde narcosetandarts van Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. Wanneer u kiest voor een behandeling met narcose, behandelt de tandarts u terwijl u slaapt. Onze medewerkers weten als geen ander dat patiënten erg bang kunnen zijn voor een tandartsbehandeling. Een behandeling onder narcose bij een tandarts van onze praktijk kan de oplossing zijn!

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een tandartsbehandeling bij dé narcosetandarts van Deventer

Bent u zo angstig voor de tandarts, dat u een noodzakelijke behandeling maar blijft uitstellen? Bij Tandartspraktijk St. Jozef begrijpen we uw angst en helpen we u verder. Als tandarts kunnen we u in onze praktijk onder narcose brengen, zodat u niets merkt van de behandeling. In onze praktijk in Deventer helpt onze narcosetandarts u als volgt:

  • De eerste stap is dat u contact opneemt met onze narcosetandarts in Deventer. Tijdens het angstspreekuur onderzoekt de tandarts dan samen met u welke mogelijkheden er zijn voor een angstbehandeling onder narcose.
  • Wij ontvangen u in een prettige, rustgevende sfeer. Bij ons bent u geen nummer, maar nemen we alle tijd voor u. Vertrouwen, openheid en begrip staan bij ons voorop.
  • De anesthesist brengt u voor de behandeling bij de tandarts onder narcose. We houden uw gezondheid natuurlijk goed in de gaten.
  • Wanneer u onder narcose bent, krijgt u niets mee van de behandeling bij onze tandarts. Uw gezondheid wordt uiteraard constant gemonitord.
  • Na de behandeling door de narcosetandarts bent u snel bij bewustzijn in onze praktijk in Deventer. De bijwerkingen van een narcose zijn tegenwoordig minimaal. Meestal mag u binnen een uurtje naar huis. Houd er wel rekening mee dat u een naaste inschakelt om u na uw bezoek aan de narcosetandarts op te halen. U mag namelijk de eerste uren na de behandeling nog niet deelnemen aan het verkeer.

De tandarts van Tandartspraktijk St. Jozef zoekt graag samen met u naar een manier om van uw angst af te komen, door u een tandartsbehandeling onder narcose aan te bieden. Zelfs als u kampt met zeer erge angsten, is een gezond gebit haalbaar wanneer u een behandeling ondergaat bij een tandarts onder narcose.

Overwin uw angsten door voor een tandarts met narcose te kiezen

Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer is de gespecialiseerde narcosetandarts van Overijssel die graag de tijd neemt om naar een oplossing voor uw angst- en gebitsprobleem te zoeken. Zo kunnen we erger voorkomen. Het enige wat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen door te bellen naar 0570 606 711. U kunt vaak al snel bij onze narcosetandarts in Deventer terecht.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.