N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcosetandarts dicht bij Holten


Home » Narcosetandarts Holten

Bent u op zoek naar een narcosetandarts in de buurt van Holten? Dan ontvangen we u graag bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer. Onze narcosetandarts heeft veel ervaring met verschillende soorten narcosebehandelingen en al vele patiënten uit Holten en omgeving geholpen. Mogen we u binnenkort ook van uw tand- of kiesprobleem afhelpen?

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Dé narcosetandarts voor patiënten uit Holten en omgeving

Er zijn vele tandartspraktijken in Nederland, maar niet elke praktijk biedt u de mogelijkheid om behandelingen onder narcose te ondergaan. Voor mensen uit de omgeving van Deventer, zoals Holten, Twello, Olst, Diepenveen en Eefde, is de narcosetandarts te vinden bij Tandartsenpraktijk St. Jozef. Onze praktijk staat bekend om de relaxte sfeer, de aanwezigheid van professionele en zorgzame narcosetandartsen en assistentes en de mogelijkheid van verschillende angstbehandelingen. Zo kunt u bij ons niet alleen behandeld worden onder narcose, maar ook onder sedatie. We kijken graag met u welke soort behandeling het best bij u past.

Laat u behandelen door professionals

Stelt u uw behandelingen bij de tandarts altijd uit vanwege uw angst? Maak daar korte metten mee door vandaag nog een afspraak bij ons te maken. Met veel ervaring in het vak weten onze narcosetandartsen u altijd deskundig te helpen. Neem contact met ons op via 0570 606 711 en we zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk bij ons terechtkunt.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.