N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Uw narcosetandarts nabij Gelderland


Home » Narcosetandarts Gelderland

Wanneer u erg angstig bent voor de tandarts, kan een behandeling bij de narcosetandarts (ook wel angsttandarts) van Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer, nabij Gelderland, de oplossing zijn. Omdat u slaapt, merkt u niets van de behandeling. Maak een afspraak met onze medewerkers, zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een oplossing!

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

De narcosetandarts nabij Gelderland gaat met u op zoek naar een oplossing

Wanneer u last hebt van erge tandartsangst, blijft u een noodzakelijke behandeling wellicht steeds maar uitstellen. Bij Tandartspraktijk St. Jozef begrijpen we uw angst. In onze praktijk op de grens van Gelderland gaat de angsttandarts samen met u op zoek naar een oplossing.

  • De eerste stap naar hulp is om een afspraak te maken voor ons speciale angstspreekuur. We bekijken dan samen wat voor u een passende behandelmogelijkheid
  • Onze narcosetandarts ontvangt u in onze praktijk nabij Gelderland, in een aangename, rustgevende sfeer. Wij nemen graag alle tijd voor u!
  • De angsttandarts van onze praktijk nabij Gelderland is speciaal geschoold om patiënten met tandartsangst te ontvangen en te behandelen. U hoeft zich daarom zeker niet te schamen voor uw angst: wij zien het vaker dan u denkt. Begrip, openheid en vertrouwen staan daarom bij ons voorop.
  • Besluit u zich onder narcose te laten behandelen, dan krijgt u daar niets van mee en wordt uw gezondheid uiteraard voortdurend bewaakt.
  • U bent snel weer bij bewustzijn. Bovendien hebben de huidige narcosemethoden nauwelijks nog bijwerkingen. Binnen een uurtje mag u van de angsttandarts meestal onder begeleiding alweer naar Gelderland.

 

Kom ook eens bespreken wat er mogelijk is. Bij de narcosetandarts van Tandartspraktijk St. Jozef in de buurt van Gelderland kunnen we ook ú helpen.

 

Bezoek onze angsttandarts nabij de provincie Gelderland

Indien u interesse heeft in een narcosebehandeling of andere behandeling, zoals een behandeling met sedatie, neemt u gerust contact op met onze narcosetandarts nabij Gelderland. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u direct een afspraak maken. We bespreken graag hoe we u van uw gebitsproblemen kunnen verlossen. Bel hiervoor naar 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.