N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Overwin uw angst bij onze narcosetandarts nabij Alphen aan de Rijn


Home » Narcose tandarts Alphen aan de Rijn

Wilt u geholpen worden door een ervaren narcosetandarts in de omgeving van Alphen aan de Rijn? Bekijk dan de behandelingen bij Tandartspraktijk St. Jozef. Wij zijn gespecialiseerd in angstbehandelingen, narcose en sedatie. Onze narcosetandarts helpt u over uw angst heen te komen.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Onze narcosetandarts in de omgeving van Alphen aan de Rijn stelt u gerust

Voor velen is een bezoek aan de tandarts geen pretje. U ligt in de stoel en moet machteloos toezien hoe iemand de binnenkant van uw mond bekijkt. Als u dan een ingrijpende behandeling moet ondergaan, kan dat erg vervelend zijn. Met onze narcosetandarts nabij Alphen aan de Rijn, hoeft u zich tijdens een volgende behandeling geen zorgen meer te maken. Dankzij de narcose maakt u die namelijk niet bewust mee:

  • De narcose wordt uitgevoerd met speciale apparatuur die op een computer is aangesloten.
  • U bent na de behandeling snel weer bij bewustzijn. Houdt er hierbij wel rekening mee dat u nog suf bent. Zelf auto rijden mag u de komende uren nog niet.

Hoe bereidt u zich voor op de afspraak?

Heeft u interesse in een behandeling bij onze ervaren narcosetandarts nabij Alphen aan de Rijn? Houdt u er dan rekening mee dat u, als u onder narcose gaat, zes uur voor de behandeling niets mag eten of drinken. Een sigaret opsteken is tevens absoluut niet toegestaan. Voor meer informatie over onze behandelingen, kunt u ons natuurlijk even bellen: 0570 606 711. Onze openingstijden kunt u alvast online bekijken. Op deze pagina vindt u ook onze regeling bij spoedgevallen.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.