N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Narcose tandarts Alphen aan de Rijn


Voor een narcose bij de tandarts in omgeving Alphen aan de Rijn gaat u naar Tandartspraktijk St. Jozef. Wij zijn gespecialiseerd in angstbehandelingen, narcose en sedatie.

Narcose bij de tandarts in omgeving Alphen aan de Rijn

Voor velen is een bezoek aan de tandarts geen pretje. U ligt daar maar in de stoel en moet machteloos toezien hoe iemand de binnenkant van uw mond bekijkt. Dat vindt u nog niet eens het ergste. Dat zijn namelijk de behandelingen. Met een narcose bij de tandarts in omgeving Alphen aan de Rijn, hoeft u zich tijdens een volgende behandeling geen zorgen meer te maken. Dankzij de narcose maakt u die namelijk niet bewust mee.

  • De narcose wordt uitgevoerd met speciale apparatuur die op een computer is aangesloten;
  • De patiënt is na de behandeling, snel weer bij bewustzijn. Houdt er hierbij wel rekening mee dat u nog suf bent. Zelf auto rijden mag de komende uren nog niet.

Niks eten en drinken

Houdt u rekening mee dat u bij een narcose, zes uur voor de behandeling niets mag eten of drinken. Een sigaret opsteken is al die tijd ook uit den boze. Voor meer informatie over onze behandelingen, waaronder een narcose van  Tandartsenpraktijk St. Jozef gevestigd in omgeving Alphen aan de Rijn, kunt u ons natuurlijk even bellen: 0570- 60 67 11. Onze openingstijden kunt u alvast online bekijken en daar vindt u ook onze regeling bij spoedgevallen.

 

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht