N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Kunstgebit onder narcose


Home » Kunstgebit onder narcose

Wilt u een nieuw gebit, ofwel een kunstgebit, laten zetten terwijl u onder narcose bent? Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer begrijpen we dat een bezoekje aan de tandarts gevoelens van angst met zich mee kan brengen. Wellicht heeft u een vervelende, pijnlijke ervaring gehad in het verleden en heeft u zodoende een angst voor de tandarts ontwikkeld. In onze praktijk bieden wij daarom behandelingen onder narcose aan, zoals het zetten van een kunstgebit.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een kwalitatief hoogwaardig kunstgebit laten zetten onder narcose

Wanneer al uw tanden en kiezen eruit moeten, is het kunstgebit op implantaten de perfecte oplossing. Dit is een volledige prothese die u volledig in en uit de mond kunt nemen. Een kunstgebit kan worden gemaakt door zowel de tandarts als een tandprotheticus. Heeft u een nieuw gebit nodig en wilt u een kunstgebit laten maken en zetten onder narcose? De professionals van onze tandartspraktijk zijn u graag van dienst met de juiste behandeling.

Een speciaal kunstgebit op maat

Iedere mond is anders. Het is daarom noodzakelijk dat elk kunstgebit zeer nauwkeurig op maat wordt gemaakt, voordat wij dit onder narcose bij u plaatsen. Het gebit moet immers naadloos in uw mond passen. Maakt u een afspraak voor het verkrijgen van een nieuw gebit en het aanbrengen van een kunstgebit onder narcose? Dan nemen wij allereerst afdrukken en bepalen wij de juiste kleur van het gebit. Wij maken voor u een kunstgebit op maat, dat perfect aansluit op de rest van uw mond. Hierbij letten wij niet louter op het cosmetische aspect, maar bijvoorbeeld ook hoe het gebit de spreekfunctie optimaal bevordert.

Maak nu direct een afspraak voor een nieuw gebit onder narcose

Van Twello tot Groningen: wij hebben al vele patiënten uit de wijde omgeving van Deventer mogen verblijden met een nieuw gebit. Besluit u een afspraak te maken voor het verkrijgen van een nieuw gebit, ofwel een kunstgebit, tijdens een behandeling onder narcose? Wij behandelen u graag en gaan op een zeer persoonlijke wijze te werk. Heeft u vragen over de kosten of wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.