N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Kosten implantaten


Home ยป Kosten implantaten

Bent u benieuwd naar de kosten van implantaten en/of heeft u interesse in een narcose behandeling door een ervaren tandarts in Deventer? Tandartspraktijk St. Jozef beschikt over een ervaren en deskundig team aan specialisten. De professionals in onze praktijk zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen omtrent mondverzorging. Heeft u interesse in een behandeling voor de verzorging van uw gebit? Wij vertellen u graag meer over onze behandelingen en de tarieven die wij handhaven.

Wat zijn de kosten voor implantaten?

Wanneer u besluit implantaten te laten zetten door een tandarts in Deventer, is het mogelijk een behandeling onder narcose te ondergaan. Een behandeling, zoals het plaatsen van een kunstgebit onder narcose, biedt uitweg wanneer u angst heeft voor een bezoek aan de tandarts. Tijdens een implantaatbehandeling wordt u onder narcose gebracht en merkt u niets van uw omgeving en de handelingen van de chirurg. Wilt u een implantaat, zoals een prothese op implantaten of een kroon- of brugimplantaat, laten zetten, dan wilt u uzelf natuurlijk laten informeren over de kosten van implantaten. Deze kosten verschillen bij onze tandarts in Deventer echter per (narcose) behandeling. Wij vertellen u graag meer over onze tarieven.

Ontdek wat voor u kunnen betekenen!

Heeft u interesse in een (narcose) behandeling door een ervaren tandarts in Deventer? Neem contact met ons op en dan bespreken wij de mogelijkheden met u. Wij informeren u over de kosten van implantaten met betrekking op uw specifieke situatie. Heeft u vragen omtrent implantatie of wilt u direct een afspraak maken? U bereikt ons via het telefoonnummer 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht