N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Kosten van implantaten


Home » Kosten implantaten

Bent u benieuwd naar de kosten van implantaten? Bij Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer vertellen we u graag meer over onze implantaatbehandelingen en de tarieven die wij handhaven. Dit hangt van een aantal factoren af, waaronder de keuze voor een narcosebehandeling. De kosten zijn het in ieder geval altijd waard, want u ontvangt prachtige implantaten waar u jaren plezier aan beleeft.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

De kosten voor het plaatsen van implantaten met of zonder narcose

Als u besluit implantaten te laten zetten in onze praktijk, dan is het mogelijk om uw behandeling onder narcose te ondergaan. Een narcosebehandeling, zoals het plaatsen van een kunstgebit onder narcose, biedt uitweg wanneer u angst heeft voor de tandarts. U merkt in dit geval niets van uw omgeving en de handelingen van de chirurg. Als u een implantaat wilt laten zetten, zoals een prothese op implantaten of een kroon- of brugimplantaat, dan wilt u uzelf natuurlijk laten informeren over de kosten van implantaten. Deze kosten verschillen bij onze praktijk echter per behandeling en hangen onder meer af van de keuze voor narcose. Wij vertellen u graag meer over onze tarieven.

Ontdek wat voor u kunnen betekenen

Heeft u interesse in een (narcose)implantaatbehandeling of een implantaatbehandeling met tandartsverdoving? Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden met u. Wij informeren u dan ook graag over de kosten van implantaten met betrekking tot uw specifieke situatie. Heeft u vragen omtrent implantatie of wilt u direct een afspraak maken? U bereikt ons via het telefoonnummer 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.