N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Implantaat voor een onderkaak


Home ยป implantaat onderkaak

Heeft u interesse in het laten zetten van een implantaat in uw onderkaak? De experts werkzaam bij Tandartspraktijk St. Jozef te Deventer zijn gespecialiseerd in allerlei behandelingen omtrent mondverzorging. Wilt u een behandeling onder narcose, omdat u bang bent voor een tandartsbezoek? Ook dit is mogelijk. Ontdek nu onze (implantaat)behandelingen!

Een hoogwaardige implantaat in uw onderkaak

Bent u op zoek naar een duurzame oplossing, zodat u weer goed kunt kauwen of bijten, zonder pijn in uw onderkaak? Onze specialisten plaatsen binnen enkele stappen een implantaat van hoogwaardige kwaliteit in uw onderkaak. Implantaten zijn holle schroefjes die op de plek van een tand of een kies worden geplaatst. Deze vervangen de oude wortel. Een kunstgebit, of een prothese, blijft hierdoor stevig zitten. Een implantaat stimuleert de gezondheid van uw gebit en ziet er bovendien mooi uit. Na het aanbrengen van het implantaat in uw onderkaak kunt u weer eten, praten en lachen als vanouds, zonder dat u klachten ervaart aan uw onderkaak.

Zeg uw klachten vaarwel

Wilt u een implantaat in uw onderkaak (onder narcose) laten plaatsen, zodat uw kunstgebit stevig vast zit? De specialisten van onze tandartspraktijk zijn u graag van dienst. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht