N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Implantaat voor een onderkaak


Home » Implantaat onderkaak

Heeft u interesse in het laten zetten van een implantaat in uw onderkaak? De experts van Tandartsenpraktijk St. Jozef te Deventer zijn gespecialiseerd in allerlei behandelingen omtrent mondverzorging. Wilt u een behandeling onder narcose, omdat u bang bent voor een tandartsbezoek? Ook dit is mogelijk.

 

Voor optimale mondzorg: Bel nu en maak uw afspraak!

 

Een implantaat in uw onderkaak laten zetten door experts

Als u op zoek bent naar een duurzame oplossing voor de kauw- en bijtproblemen van uw onderkaak, dan is een implantaat een aanrader. Hierdoor ervaart u geen pijn meer. Onze specialisten plaatsen tijdens de behandeling binnen enkele stappen een implantaat van hoogwaardige kwaliteit in uw onderkaak. Implantaten zijn holle schroefjes die op de plek van een tand of een kies worden geplaatst. Deze vervangen de oude wortel. Uw kunstgebit, ofwel prothese, blijft hierdoor stevig zitten. Implantaten stimuleren de gezondheid van uw gebit en zien er bovendien mooi uit. Na het aanbrengen van het implantaat kunt u weer eten, praten en lachen als vanouds, zonder dat u klachten ervaart aan uw onderkaak.

Zeg uw kauw- en bijtklachten vaarwel

Wilt u een implantaat in uw onderkaak (onder narcose) laten plaatsen, zodat uw kunstgebit stevig vastzit? De specialisten van onze tandartspraktijk zijn u graag van dienst. Wij staan klaar voor patiënten uit het hele land; van Diepenveen tot Groningen. Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.