Notice: Undefined variable: endresult in /var/www/vhosts/tandartsenpraktijkstjozef.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62
N

Angstbehandelingen

N

Vrijblijvend advies

N

Kindvriendelijk

Angsttandarts narcose


Home » Angsttandarts narcose

De angsttandarts waarbij u gerust onder narcose gaat

Tandartsenpraktijk St. Jozef in Deventer is uw gespecialiseerde angsttandarts, waar u onder narcose diverse behandelingen kunt ondergaan. Onze medewerkers weten dat u erg angstig kunt zijn voor een tandartsbehandeling. Wij zorgen daarom graag voor u!

Angst voor de tandarts is verleden tijd bij de angsttandarts met narcose

Ongeveer 15 procent van alle mensen heeft een uitgesproken angst voor de tandarts. Soms is die angst zo erg, dat ze een tandartsafspraak maar blijven uitstellen, met alle gevolgen van dien. Herkent u zichzelf daarin? Dan kan tandartsenpraktijk St. Jozef u helpen:

  • Bij deze gespecialiseerde angsttandarts kunt u vrijwel elke behandeling onder narcose
  • Wij ontvangen u in een aangename en rustgevende sfeer.
  • Vertrouwen, openheid en begrip staan centraal bij onze medewerkers.
  • De allereerste stap is dat u contact met ons opneemt om tijdens ons speciale angstspreekuur te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
  • We begeleiden u vervolgens bij het hele proces: samen kunnen we ervoor zorgen dat ook úw gebitsprobleem wordt opgelost.
  • De narcosearts vertelt u graag meer over de procedure zelf: u wordt comfortabel in slaap gebracht en wordt pas wakker als alles weer voorbij is.
  • Uw gezondheid wordt voortdurend in de gaten gehouden, u bent snel weer bij bewustzijn en mag meestal binnen een uur weer naar huis.
  • Tandartsenpraktijk St. Jozef helpt u graag om samen met u te bekijken op welke manier u van uw angst af kunt komen. Ook voor u is een mooi, gezond gebit haalbaar!

Vergoeding van de behandelingen

Houdt u er rekening mee dat de narcosebehandeling niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. De gespecialiseerd angsttandarts spreekt de betreffende behandeling waarbij u onder narcose gaat, zoals het trekken van verstandskiezen, graag met u door. Op die manier kunt u, ondanks uw angst, ook geholpen worden aan uw gebitsklachten, waardoor erger wordt voorkomen. Wilt u graag horen wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op en bel naar 0570 606 711.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Tandartsenpraktijk St. Jozef B.V.

Louis Pasteurstraat 10-N
7415 EP Deventer
T: 0570-60 67 11
E: info@tandartsenpraktijkstjozef.nl

Neem vrijblijvend contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht